Fotograaf CB Berghouwer zoekt in diversiteit van lichamen en ideeën over seksualiteit van haar deelnemers een beeldtaal die zowel prikkelend als esthetisch is. Ze maakt non-conventionele beelden van vrouwelijke seksualiteit en werkt daarvoor met mensen van alle leeftijden, seksuele voorkeuren en lichaamstypen. Op basis van wat zij zelf sexy, geil, prikkelend of opwindend vinden, maakt ze een reeks foto’s die zich niet conformeren aan het standaardbeeld.

“Het mooiste is als je even naar een werk moet kijken. Alles laten zien is een beperking van de fantasie.” CB Berghouwer in Gaykrant.

 

De werken uit de serie ‘gender & sexuality’ zijn 60×40 cm prints op aluminium met ophangprofiel en hebben een gelimiteerde oplage van 8 stuks.
Die uit de serie ‘perspectives’ zijn ongelimiteerd in oplage. Je kunt bijvoorbeeld een fotoafdruk van 20×30 cm bestellen voor 20 euro (incl BTW, excl verzenden), andere maten en afwerking beschikbaar. Wil je een werk kopen? Stuur een mail voor info en prijsopgave: foto@berghouwer.org

Wil je meedoen aan het gender & sexuality project? mail foto@berghouwer.org

Lees een uitgebreid interview in Gaykrant #678, september 2013 (interview gaykrant #678_web)

En de niet zo kleine lettertjes: alle beelden op deze site zijn (c) CB Berghouwer. Je mag ze niet zomaar gebruiken voor je site, je blog of welke andere uiting dan ook. Wil je graag een beeld gebruiken? mail foto@berghouwer.org.

Leave a comment